Обіди
Оберіть варіанти страв
Кількість учасників
Перша страва
Курячий бульон з перепелиним яйцем (56 грн) = 56
Суп з фрикадельками (56 грн) = 56
Овочевий крем-суп з вершками та прованськими травами (64 грн) = 64
Грибний крем-суп з вершками (64 грн) = 64
Борщ украінський (овочевий) (84 грн) = 84
Морквяно-імбирний вершковий суп (66 грн) = 66
Салат
Салат Light. Мікс салатів, томати чері, огірок, апельсиново-гірчичний соус (94 грн) = 94
Салат Грецький (94 грн) = 94
Теплий салат з курячою печінкою та апельсиново-горчичним соусом (92 грн) = 92
Салат вітамінний з капусти, моркви, яблука та зелені (50 грн) = 50
Буряк червоний з чорносливом та білим соусом (66 грн) = 66
Мʼясне
Курка з овочами по-тайськи (128 грн) = 128
Філе куряче гриль (108 грн) = 108
Куряча грудинка в вершковому соусі (120 грн) = 120
Мітболи в соусі барбекю (126 грн) = 126
Скумбрія печена в соєвому соусі (138 грн) = 138
Гарнір
Картопля, запечена з розмарином (52 грн) = 52
Картопля Дофіне під соусом béchamel (64 грн) = 64
Кус-кус з овочами (58 грн) = 58
Молода картопля (46 грн) = 46
Тушкована картопля зі свининою (98 грн) = 98
Додатково
Хлібний кошик (+24 грн) = 24
Ягідний морс (+30 грн) = 30
Кава (+35 грн) = 35
Чай (+25 грн) = 25
Обслуговування
Обслуговування 10% = 1.1
Всього
0
грн
Send